Soldusch

Vill du ha en vacker gyllenbrun hud som håller upp till 11 dagar?

SPRAYTAN
Instruktioner Före behandling:
– Duscha och peela huden samma dag eller dagen innan behandlingen, kom gärna osminkad.
– Använd ej deodorant eller fet kräm den dagen du har din behandling.
– För bästa resultat raka dig innan behandling, tex ben och skäggväxt. Vaxning, plock av bryn och rakning bör ej göras direkt efter eller före behandling.
– Smörj in dig med hudlotion på hudpartier om du har torr hud.
– Tag med mörka och löst sittande kläder, gärna i bomull.

Observera: På vissa personer kan det uppstå vita/mörka missfärgningar under/efter behandling om du har torrhetseksem eller har mycket torra partier på huden samt pigmentfläckar. Missfärgningarna försvinner när färgen har gått bort. De som ej tål DHA bör ej prova spray tanning.

Efter behandling:
– Sätt på dig löst sittande kläder undvik bh och smycken direkt efter.
– Vänta med att duscha 8-12 timmar.
– Mycket viktigt att ej ha kontakt med vatten/vätska på huden tills du ska duscha efter din behandling.
– Tänk också på att undvika nedanstående till dagen efter din behandling: Solarium, krämer, smink, deodorant, parfym.
– Badda med handduken försiktigt efter din första dusch efter behandlingen, gnugga ej.
– Du bör inte träna eller utföra annan fysisk aktivitet som får dig att svettas innan dusch.
– För att behålla din gyllenbruna färg längre smörj in dig med hudlotion, speciellt på överkroppen varje dag efter din behandling.

Frågor:

Vad är Spray Tanning?
Vi använder oss av manuell Spray Tanning. Det är den bästa och senaste tekniken inom ”brun utan sol”-metod och avsedd för professionellt bruk. Manuell Spray Tanning ger det absolut bästa resultatet i jämförelse med soldusch i kabin där det lätt kan bli fläckigt och orange eller krämer för hemmabruk.
Hur går behandlingen till?
Vi använder oss utav en maskin med ett munstycke som genom ett högt tryck sprutar ut ett fint lager vätska. Vätskan lägger sig på huden och gör dig brun. Det tar ca 3 minuter för att applicera. Två lager appliceras för bästa resultat, men kunden kan också själv bestämma hur brun hon/han vill bli. Sedan ska huden torka ca 3-5 min.
Vad har man på sig?
Det får du som kund bestämma, om du vill vara helt utan kläder eller ha på dig underkläder. En duschmössa, ev. kräm erbjuds på salongen.
Vad är fördelarna?
Solens stålar och solarier är inte hälsosamma för kroppen. Vi kan erbjuda dig en naturligt gyllenbrun färg utan risk för rynkor, soleksem, sveda eller hudcancer! Du får ett snabbare resultat än om du solar naturligt eller i solarium. Människor som har svårt för att bli bruna genom solen/solarium får garanterat ett mycket bra resultat av det här. Du kan bli brun på utvalda delar av kroppen. Huden får en skönhetsbehandling samtidigt som du blir läckert gyllenbrun!
Hur länge varar färgen?
En behandling varar upp till 10 dagar. För att behålla den gyllene färgen bör behandlingen upprepas en gång i veckan. Smörj in dig med bodylotion varje dag för att behålla din bränna längre.

Boka tid

Kontakta oss

Barkarbyvägen 42 B,
177 44 Järfälla
Mobil: +46 707 478 459
Tel. 08-437 600 13
info@ciaobellastudio.se

Följ oss