Massage

Kleraderm AMBER BODY GOLDEN MASSAGE med Scrub
75 MIN
En underbar kroppsbehandling där vi inleder med en Butterscrub, med salt från Döda Havet, som vi även låter dig ligger en liten stund med som en kroppsinpackning. Därefter fortsätter vi med en ljuvlig helkroppsmassage med en golden creme som ger maximalt med fukt och skimmer åt huden. Massagen är djupgående och dränerande. Du kommer att stråla!

Läs mer om Kleraderm produkter http://www.kleraderm.it/?lang=en

Kleraderm AMBER MASSAGE med Scrub (med bärnstenskulor)
75 MIN
Unik kroppsbehandling där vi inleder med att varm olja appliceras och därefter ”strösslar” vi Döda Havs salt och utför en skön peeling. Efter det packas du in i några minuter. Sen är det dags för en otrolig massage med mjuka bärnstenskulor som ger en riktigt djupgående och varm massage. Effekten är otrolig!

Läs mer om Kleraderm produkter http://www.kleraderm.it/?lang=en

HAMMAM RITUAL MORJANA
40 min
I hundratals år har de turkiska ångbaden, Hamam ritual spelat en stor roll för människors hälsa och avkoppling. Svart tvåls exfoliering är den mest centrala behandlingen i hamman traditionen. Det är en otroligt givande och rensande ritual. När väl alla toxiner har lämnar en så kan kroppen få andas ut på djupet.
Som resultat får man en otroligt och djup känsla av lätthet och välmående i kroppen.
I upplevelsen Hammam  ingår peeling av hela kroppen med aromatisk ”Svart tvål” och ”Kesa Glove”, kroppstvagning med varma handdukar och Amber Oriental Body Wash och återfuktande Amber Caress Cream.

Läs mer om Morjana produkter http://www.morjana.fr/

Klassisk Massage
Klassisk Massage kan ta bort  värk eller spänningar i musklerna. Massören använder händerna och bearbetar och trycker på muskelfibrer, senor och ligament. Ibland koncentreras massagen till några få muskler eller kan man välja hela kropps massage. Massagebehandling utförs  av diplomerad  sjukgymnast som även är utbildad i massage.  Fördelarna med detta är att man kompletterar massagen med andra fysioterapeutiska metoder  (t.ex. ultraljud behandling). Njut av en härligt lugn stund med en avkopplande massage.

Boka tid

Kontakta oss

Barkarbyvägen 42 B,
177 44 Järfälla
Mobil: +46 707 478 459
Tel. 08-437 600 13
info@ciaobellastudio.se

Följ oss