Ansiktsbehandlingar och Estetisk Medicin

Fusion mesoterapi
Fusion mesoterapi är en fransk linje av sterila preparat för olika nål  behandlingar såsom mesoterapi, mikronål, fusion, nålfri mesoterapi eller microdermabrasion. Det är en uppsättning av 23 kemiskt sätt rena preparat som skapats av världskända specialister inom anti-aging doktrinen. Varje ampull innehåller hög andel av de aktiva substanserna i gradvis medicinsk form det vill säga från låga procent andelar till högre. De är fria från parabener(såsom silikoner),färgningsapplikatorer,alkohol och är helt doftfria. Den färdiga blandningen innehåller hyaluronsyra, organisk kisel, vitaminer, DMAE, karnitin, koffein och många andra. Så,vad kan de göra för gott för vår hy?- de hjälper till med olika problem med hyn beroende på vilken typ av hud vi har.


Om behandlingar:

Mesoterapi är en av de mest effektiva  behandlingar som är mer gjorda för estetisk bruk. Den hjälper till att återställa hudens fräscha och ungdomliga utseende. Denna behandling förlänger det  ungdomliga utseendet och minskar tecken på åldrande.
Mesoterapi är en metod som har används i flera år i skönhetsbranschen och särskilt mycket inom  estetisk medicin. Det går till så att de olika aktiva substanserna sprutas in  i huden och de substanserna är individuellt anpassade efter hyns behov. Beroende på hudens tillstånd  så har behandlingen som uppgift att förbättra hudens fuktnivå och fylla på med vitaminer och mineraler där huden behöver det, förbättrar mikrocirkulation, ökar elasticiteten i huden genom att minska ålderstecken.
Den viktigaste rollen av överhuden så kallad epidermis, är att den ska skydda de djupare skikten mot inträngning av skadliga ämnen såsom allergener och mikroorganismer, såväl som UV-strålning. För att detta ska bli möjligt så måste olika typer av försvarsmekanismer fungera. Ett exempel är keratinisering där man ersätter alla epidermala celler det vill säga yttersta skiktet av huden.


NÅL MESOTERAPI FÖR HÅRBOTTEN

Michael Pistor var upphovsmannen till mesoterapi, så i 1952 så lyckades han bota migrän genom att man inicjerade olika läkemedel in i huden.Varför fungerar det så bra? För att genom att man inicjerar läkemedel i huden så stör man inte cikulationssystemet eller matspjälkningssystemet. Mesoterapi inom dermatologi kan man använda både vid smärttilstånd och vid håravfall.
När det gäller håravfall behandling så sätter man ihop aktiva substanserna till en så kallad coctail(det anpassas  individuellt efter kundens behov), behandligen kräver inte narkos men kan vara något smärtsamt, och tar mellan 10-30 min. Omedelbart efter behandlingen är huden på huvudet lite svullen. Dessa symtom försvinner vanligtvis några dagar efter behandlingen. Efter ingreppet bör du inte tvätta håret.
En serie behandlingar planeras individuellt efter kundens behov och vad är det som orsakar håravfallet. Vid mesoterapins första fas så kallad chockfas så  utförs behandligen 1 gång per vecka i ca. 2 månader. Resultatet av en serie behandlingar är ett minskat håravfall och håråterväxt i det området håravfallet började.. Sedan kan du fortsätta  med underhållsbehandling ungefär en gång per månad.

För Mesoterapi för hårbotten är en  komplementär behandling väldigt viktigt. För bästa resultat rekommenderas det att kombinera det med rätt kost rik på mineraler, vitaminer, kolhydrater, proteiner och fetter. Mycket bra resultat av mesoterapi observeras i håravfall hos män, alopecia areata och diffus alopecia av olika orsaker.
När det gäller hormonella håravfall så förbättrar mesoterapin tillståndet av hår och accelererar återväxten samtidigt som man genomför en endokrin behandling.
Behandlingar ska inte göras på gravida och ammande kvinnor, patienter som är allergiska mot en susbtans av preparatet, och när det finns patienter med större infektion risk.


BEHANDLINGAR HUDVÅRDSMEDEL PAKET KOMBINERADE MED NÅL MESOTERAPI BEHANDLINGEN

Varje paket är individuellt anpassad till  patientens hud.

Beskrivning av behandlingspaket:
1. Ansiktsmassage
2. Växtbaserad Peeling
3. Nål Mesoterapi
4. Mask i form av lappar, Typer av maskar i form av lappar:: XFC, HALURONIC ACID, XFC + BTX, RADIAN C,  VITAMIN C
5. Hud lugnande ansiktskräm


BEHANDLINGAR HUDVÅRDSMEDEL PAKET FUSION

Det finns även behandlingspaket för patienter som inte är så förtjusta i nål mesoterapi och även det ger utmärkta resultat. Sådan typ av behandling föreslår jag till människor som vill vårda huden utan att behöva inicjera aktiva substanser med nål utan att störa  huden skikt. Och såklart så är behandlingen individuellt anpassade till patientens behov.


Beskrivning av behandlingspaket:

1. Kavitations peeling
2. Ansiktsmassage
3. Ampull
4. Mask: XFC, HALURONIC ACID, XFC + BTX, RADIAN C, VITAMIN C
eller: Alger mask, Lyft
eller:  Sterila (rik kräm mask)
5. Kräm
6. Fluid


VÄXTBASERAD PEELING HERBS REPAIR THERAPY 500ML – MEDEX

• Växtbaserad Peeling – alternativ för asiatisk peeling utan en stark peeling effekt.
• Ingredienserna i detta recept är Citronmeliss,Pepparmynta och Åkerfräken.
• Beroende på den använda basen erhålls blandning av olika typer peeling till olika hudproblem
• Anvädning av dessa örter är: alla tecken på åldrande, hud slapphet, dålig mikrocirkulation, acne, ärr, förstorade porer, hyperpigmentering Denna behandling lämnar huden mjuk och i utmärkt skick.

Ingredienserna i detta recept är Citronmeliss, Pepparmynta och Åkerfräken. Fördelaktiga effekter av denna blandning kan endast uppnås genom bra appliceringsteknik och forskning av örternas påverkan på varandra och detta sker i  laboratorier Medex. Citronmeliss är känd för  sina starka regenererande egenskaper. Pepparmynta är känd för sin rika mängd rosmarinsyra, som har en stark synergism med Melissa och Åkerfräken å andra sidan innehåller kiselsyra. Tack vare alla dessa ingredienser tillsammans så ger denna behandling extraordinära resultat, djupt penetrerande effekt in i dermis, stimulerar reparationsprocesser, stimulerar biosyntesen av kollagen, elastin och hyaluronsyra.


Användningsområde av dessa örter är:

Eventuella tecken på åldrande , hud slapphet, dålig mikrocirkulation, acne, ärr,  förstorade porer- den lämnar huden mjuk, strålande.


KEMISK PEELING

Kemisk Peeling (Kemisk exfoliering)är väldigt bra när en  skada på huden består av några  eller flera faktorer som orsakar avskalning och förstörelse av en del av epidermis och / eller dermis med efterföljande regenerering av dessa vävnader. Kemisk peeling inducerar kontrollerad hudskada samtidig som den koagulerar  blodkärl, vilket leder till föryngring av skadade delar av huden och minskat synlighet av pigmentfläckar, rynkor och några ytliga atrofiska ärr.
Kemisk Peeling är inte bara en mekanisk  exfoliering av epidermis och / eller dermis,  den har även visat v sig ha inverkan på ökningen av kollagen och hyaluronsyra produktion.  Just den mångfalden av de aktiva ingredienserna i modern peeling tillåter den ha så stor användningsområde för alla olika hudtyper även de med känslig hy som acne rosacea.
Peeling är inte bara en förebyggande behandling – den kompenserar även effekterna av åldrandet och läker olika typer av hudproblem.


Här är de vanligaste indikationerna för peeling – beroende på vilken typ av hud problem man har:

• rosacea – ett tidigt skede av sjukdomen
• tecken på  åldrande
• hyperpigmentering
• akne
• seborré
• ärr, aktinisk keratos

Peeling  på ögon parti:  reducerar rynkor (bra för rökare!), mörka ringar under ögonen och svullnad under ögonen.
Peeling  på hals och dekolletage: avlägsnar störande pigmentering
Peeling på handen: förbättrar hudton, återfuktar och eliminerar missfärgning som har uppstått  i samband med solskador och ålder.
Alla peelingar (i de flesta fall) bör upprepas  (3-4 gånger) i intervall om 1-3 veckor.

Efter behandlingarna, ska huden vårdas ordentligt. Ju bättre återfuktad hud – desto bättre läkning och såklart ett bättre slutresultat.
De flesta peeling utesluter möjligheten för att sola. Det betyder inte att du inte kan utföra peeling under sommaren men kanske man borde tänka på att skydda sig extra noga och tänka efter hur känslig hud man har.


NYHET!!! Retix.C – Intensiv terapi med en komplex ActiCell 40%

RETIX C Intensiv anti-aging terapi
• ansiktet+hals+dekolletage: anti-aging terapi
• kropp: minskning av hudbristningar


ActiCell 40% är :

synergistisk blandning av tre komponenter:
Retinol 2%+ Vitamin C8% + antioxidant 30%.
Retinol i form av stabil och innovativ polymer komplex Matrix, uppvisar en förlängd och förbättrad penetration in i huden, medan man minimerar koncentrationen.
Närvarande i ActiCell 40%:
Vitamin C 8%, i form av askorbinsyrastereoisomer
Antioxidanter 30%, har en extremt effektiv anti-aging effekt och skyddar huden från skadliga oxidationsreaktioner
Retinol 2% visar en ihållande och optimal terapeutisk effekt .


ENERPEEL® MA- mandelsyra 40%

ENERPEEL MA är en medicinsk produkt baserad på mandelsyra och dess koncentration ligger på 40%, och den är baserad på ENERPEEL Technology.
ENERPEEL MA har utvecklats specifikt för känslig hud.
Mandelsyra, är alfa-hydroxisyra som  har antibakteriella egenskaper. Just denna typ av peeling är väldigt skonsam och effektiv.

Enerpeel MA kan användas på olika hudområden  främst  beroende på problemet som personen har.
Djup peeling: mycket ytlig
Indikationer: Rosacea, hyperpigmentering, kemisk peeling för att förbättra hudens utseende under sommaren.

Eventuella biverkningar är väldigt sällsynta. Lätt hudrodnad kan uppstå direkt efter utförda behandligen men det försvinner inom några timmar.
Recept ENERPEEL det är viktigt att  var redo att sköta om sin hy efter behandlingen när hudirritationen uppstår eftersom den förbättrar effekten av peeling.


ENERPEEL® EL

ENERPEEL EL är en medicinteknisk produkt baserat på trikloroättiksyra och mjölksyra som finns i två olika koncentrationer – 3,75%  och 15%, baserat på ENERPEEL Technology. Produkten är avsedd för behandlingar runt det känsliga området runt ögonen (inklusive övre ögonlocket) och runt munnen.
Triklorättiksyra är en karboxylsyra. Dess molekyl liknar ättiksyra molekyler i vilka tre väteatomer är ersatta med kloratomer: närvaro av tre kloratomer ger unika egenskaper, såsom högre förmåga att lösgöra protonen och bättre bearbetning av blandad struktur av huden (protein och lipid).
Mjölksyra är en organisk syra som står för biosyntesen av melanin.
EL ENERPEEL har utvecklats i form av en enfas gel, placeras i pannan med en speciell applikator som är gjord av mjuk nylon som ger exakt och säker applikation.
Beredningen är avsedd för det känsliga området runt ögonen och munnen.

Indikationer: En mildare form av fotoåldring  runt ögon och mun.
Eventuella biverkningar: svullnad, erytem, oftast kort period.


ENERPEEL® Hands

ENERPEEL HANDS är en medicinteknisk produkt baserat på trikloroättiksyra vid en koncentration av 20% mjölksyra vid 10%, baserad på ENERPEEL Technology. Produkten är avsedd för behandling i huden.
Enerpeel Hands är avsedd för  hand peeling.
Indikationer: händer som visar tecken på åldrande.
Eventuella biverkningar: svullnad, erytem.

Boka tid

Kontakta oss

Barkarbyvägen 42 B,
177 44 Järfälla
Mobil: +46 707 478 459
Tel. 08-437 600 13
info@ciaobellastudio.se

Följ oss